Wuyuan Green Eyebrow

Rating:
93% of 100
€ 6,00
Niet op voorraad
SKU
GW01

De Wuyuan Green Eyebrow bestaat uit de verse jonge loot met één blad. Geplukt in wilde theetuinen, hoog in de bergen.

Een 'tribute' thee sinds de Ming Dynastie. Deze biologische groene thee doet zijn reputatie eer aan en is hier online verkrijgbaar.

Green Eyebrow groene thee is één van de hoge kwaliteits groene thee uit het Wuyuan gebied in de provincie Jiangxi. Wuyuan wordt ook gezien als de 'geboorteplaats van Chinese thee' (vooral door de locals). Na de bewerking, heeft deze thee de vorm van een wenkbrauw van een Chinese vrouw, vandaar de naam.

We vonden deze thee in een klein dorpje boven in bergen, 15 km buiten Wuyuan aan de grens van Jiangxi/Anhui. Deze Chinese thee is met de hand geplukt en biologisch. De bewerkingsmethode van Wuyuan Green Eyebrow is strikter dan van andere groene theeën uit Wuyuan. Alleen de verse jonge loot met één blad wordt in het voorjaar geplukt in de wilde theetuinen die hoog in de bergen liggen.

Er zijn natuurlijk manieren om de thee productiviteit in volume te verhogen, maar de boeren behouden gelukkig de traditionele manier van het maken van gezonde thee; zonder pesticiden, kunstmest en andere schadelijke chemicaliën.

Het is de thee liefhebber die ons aanzet steeds betere kwaliteits thee te vinden. We hopen dat u van deze prachtige Wuyuan Green Eyebrow geniet.

wuyuan green wuyuan village wuyuan green field
meer informatie
Andere namenWuyuan Green Eyebrow
VoorkomenMooi gevormde donker groene blaadjes
Oogst jaar2017
SmaakZachte smaak, langdurig geurend en verfrissend
Prijs per kopje€ 0,06
Herkomst

Wuyuan gebied, provincie Jiangxi, biologisch

kaart Wuyuan groene thee

Instagram Hash TagNee

  1. Wuyuan Green Eyebrow

   Wuyuan Green Eyebrow

    

   De Wuyuan regio in Jiangxi is beroemd om zijn thee productie sinds de Song-dynastie en Wuyuan Green Eyebrow behoort tot de beste groene thee van Wuyuan.

   Lees Verder »

Gebruik 1-2 gram van deze Green Eyebrow thee per glas, samen met water net onder het kookpunt (80 graden Celsius). Leg de losse theebladeren in uw voorverwarmde glas en ruik hoe geweldig de geur van de verse droge bladeren is. Om een halve liter van deze thee te bereiden, gebruikt u rond de 3 gram, afhankelijk van uw persoonlijke voorkeur. Begin niet met te veel thee, anders wordt het bitter. Laat de thee een paar seconden trekken als u een milde thee wilt. Voor een iets sterkere thee kun u de thee het beste een minuut laten trekken. Bij gebruik van een KungFu theeservies, gebruikt u 3-4 gram en laat het ongeveer 20 seconden trekken.

gebruiksaanwijzing

Schrijf je eigen review
Je beoordeelt:Wuyuan Green Eyebrow
Jouw rating
Upsell products