Wuyuan Black

Rating:
100% of 100
€ 5,00
Op voorraad
SKU
BWB1

Het bijzondere aan deze thee is dat het eigenlijk een experiment van de makers van de beroemde Wuyuan Green Eyebrow is. Deze prachtige zwarte thee heeft donkere en lange bladeren met hier een daar gouden tinten.

Wuyuan is onderdeel van de thee-driehoek op de grens van Zhejiang, Jiangxi en Anhui en is beroemd om de beste groene thee in de wereld. Het bijzondere aan deze zwarte thee is dat het eigenlijk een experiment van de makers van de beroemde Wuyuan Green Eyebrow is— inderdaad kunnen we met recht spreken van een groot succes! Een heel bijzondere zwarte thee uit Wuyuan.

Zwarte thee van Wuyuan's hoogste bergen, hoogte niet lager dan 800 meter.

wuyuan black close up wuyuan black landscape wuyuan black tea field
meer informatie
Andere namenWuyuan Black, 婺源红茶
VoorkomenDonkere en lange bladeren met hier een daar gouden tinten
Oogst jaar2017
SmaakDeze zwarte thee heeft een verrassend anders en moeilijk te definiëren smaak. Denk aan natte aardappel schillen voor de smaak tinten. Probeer het zelf!
Prijs per kopje€ 0,05
Herkomst

Wuyuan gebied, provincie Jiangxi

kaart Wuyuan zwarte thee

Instagram Hash TagNee

Gebruik 1-2 gram voor een glas van deze thee en ongeveer 3-4 gram voor een theepot. Trek de thee met een temperatuur van 80°C. Afhankelijk van uw persoonlijke voorkeur, geef een korte tijd tot aan 1 minuut voor 1 infusie. Het is echter belangrijk niet de thee te lang te laten treken, anders wordt de smaak bitter. Wanneer een kung fu theeservies wordt gebruikt gebruikt u ongeveer 3-4 gram thee en wacht ongeveer 10 seconden per infusie. Het wassen van deze thee met water van 80°C t zal een aanzienlijke verbetering van de smaak oplveren . Wij raden u aan om een theeservies van porselein te gebruiken voor deze theesoort om zo zijn volle smaak en geur te ontwikkelen.

gebruiksaanwijzing

Schrijf je eigen review
Je beoordeelt:Wuyuan Black
Jouw rating