We maken geen gebruik van tussenpersonen

inspectie TGY

Tea-Adventure is gevestigd in China (en Europa). Onze missie is het aanbieden van de beste kwaliteit thee tegen een redelijke prijs.

Aangezien de meeste thee producenten lage kwaliteit thee produceren om aan de prijs obsessie van handelaren en thee kooplieden te voldoen, moesten we vele jaren investeren in China om de juiste thee telers te vinden, te kiezen voor hun beste thee, en daarna te onderhandelen over een redelijke inkoopprijs.

Dit is een leerproces voor ons geweest, ook omdat veel thee telers veel ervaring hadden in de verkoop van hun goedkoopste thee voor de hoogste prijs. Als zij je niet kennen en het lijkt alsof je niet alles over hun thee weet, krijgen ze de kans om hun thee op die manier te verkopen.

Naast deze obsessie voor de prijs, is dit 'vals spelen' één van de belangrijkste redenen dat bijna alle soorten Chinese thee buiten China van lage kwaliteit zijn. Handelaren willen geld verdienen en het gaat daarbij niet zozeer om de kwaliteit van de thee.

Hoe selecteren wij thee? Wij doen direct zaken met de theeproducenten en letten daarbij op de volgende zaken:

  • Duurzame thee tuin (of biologisch)
  • De kwaliteit van het product (alleen geweldige smaak)
  • Eigenaren met passie voor hun thee (met inbegrip van gelukkige werknemers, we praten ook met hen)

Direct uit China zonder gebruik te maken van onduidelijke handelaren en andere tussenpersonen.

Met maar één doel: De beste kwaliteit thee tegen een redelijke prijs in-en verkopen. Zodat het voor alle theeliefhebbers bereikbaar is. Een eerlijke prijs voor de producent en de theeliefhebber. Zodat u nog lang van mooie thee kan genieten.

silver needle proeven thee proeven thee pluk oolong
theeplukster china thee pluk oolong thee pluk oolong
theeplukster china thee pluk oolong thee pluk oolong