Bloem/Jasmijn Thee

jasmine pearls jasmine silver needle tea

Het gebruik van echte bloemen om de smaak van groene thee te versterken kent een lange traditie in China. Al tijdens de Tang Dynastie (618-907) gebeurde dit. Niet veel later werd de bloemen infusie ook los van theebladeren gedronken.

Bij de Jasmijn parel thee en Jasmijn Needle King wordt de smaak mede bepaald door echte jasmijnblaadjes te gebruiken in het droogproces. Deze geven hun geur af maar worden niet aan de thee toegevoegd. Het is gebruikelijk in de theemarkt dat er goedkopere jasmijnolie gebruikt voor het produceren van Jasmijn thee. Maar natuurlijk verkoopt Tea Adventure niet deze thee. Alleen de hoogste kwaliteit losse thee in combinatie met echte jasmijnbladeren is onze standaard.

De ‘Chrysant thee’ is eigenlijk geen echte thee, maar een bloem infusie. Chrysant ‘thee’ is erg bekend in China en combineert mooi met Puerh thee.

Bloem- jasmijnthee

Bekijken als Rooster Lijst

3 Items

per pagina
Aflopend sorteren
Bekijken als Rooster Lijst

3 Items

per pagina
Aflopend sorteren