Startpakket Puerh thee

Rating:
98% of 100
Speciale prijs € 12,00 Normale prijs € 14,00
Niet op voorraad
SKU
SPA1a

Twee bijzondere losse pu-erh theeën uit China in één kortingspakket.

Een goede manier om kennis te maken met de verscheidenheid en pure smaken van pu-erh theeën. Nu met een kennismakingskorting van 2 Euro.

Losse thee uit China kent heel veel smaak variaties. Zo ook binnen de Pu-erh categorie.

Puerh thee is een vers-groene of mooie donkerrode thee met aarde-achtige smaak. Deze thee kan jong gedronken worden, maar is gerijpt zachter. Puerh thee doet het erg goed na of tijdens een diner.

Ontdek uw eigen smaak met dit puerh thee startpakket. Nu met een kennismakingskorting van twee Euro.

Het starterspakket bestaat uit de volgende twee theesoorten:

I. Menghai Puerh: Deze puerh thee uit Menghai is vele jaren opgeslagen geweest. De thee is nu op smaak gekomen na jaren van rijping en daarom wordt hij nu in ons assortiment opgenomen. Deze losse puerh uit 2008 zal u verrassen door zijn elegante smaak. Puerh thee smaakt naar aarde? Deze echt niet !

II. Emperor: Een bijzondere thee die vroeger al eer betoonde aan de keizer. Jonge bladeren worden gemengd met goudkleurige loten. Deze pu-erh thee heeft daardoor een beetje een zoet aroma en een minder “aardse” smaak dan gebruikelijk is

Deze thee van hoge kwaliteit is hand geplukt en dat proeft u. Door de hoge kwaliteit kunt u meedere keren water opschenken zonder smaakverlies. Geen toegevoegde smaak of kleurstoffen, dat heeft deze losse thee niet nodig. De pure smaak van thee, gezet met prachtige zich ontvouwende theeblaadjes.

emperor close up emperor landscape emperor trees
meer informatie
Andere namenNee
VoorkomenNee
Oogst jaarNee
SmaakNee
Prijs per kopjeNee
Herkomst

Menghai, Yunnan

kaart Menghai puerh thee

Instagram Hash TagNee

  1. De goede effecten van puerh thee op uw gezondheid

   De goede effecten van puerh thee op uw gezondheid, probeer eens ons start puerh pakket en ervaar de smaak en kracht van puerh thee. 

   Lees Verder »
 • Yunnan, Puerh Thee, de paarden thee-route en theebossen

  Daar staan we dan, op de Nannuo Berg, tussen de plaatsen Menghai en Jinghong in. Dit is een van de mooiste gebieden van 
  Yunnan, het zuidelijke Xishuangbanna. Deze verre uithoek van China ligt op de grens van zowel Laos als Myanmar (het vroegere Birma) en kenmerkt zich door een brede variëteit aan minderheden.

  Lees Verder »
 • Puerh thee

  Over Puerh thee


  Pu-erh thee, ook wel gespeld als Pu'er thee, bestaat uit een heel aantal verschillende  post-gefermenteerde
   theesoorten geproduceerd in de provincie Yunnan.

  Lees Verder »

Wanneer u gebruik maakt van de kungfu thee set of een theepot, is rond de 5-8 gram van de Banna Pu-erh voldoende. Wanneer u de smaak nog te heftig vindt, dan rond de 3 gram... Voor een glas of kop thee voldoet 1-2 gram reeds. Bij het drinken van thee Pu-erh, dient u de thee twee keer voor te spoelen met kokend heet water. Dit is nodig om de volle smaak van de theebladeren los te maken. Bij een goede pu-erh kan er daarna wel tot vijftien keer opgeschonken worden.

gebruiksaanwijzing

Schrijf je eigen review
Je beoordeelt:Startpakket Puerh thee
Jouw rating