Startpakket gele thee

€ 14,50
Op voorraad
SKU
YTA1

Gele thee is een typische Chinese losse thee. Door de manier van produceren is het lastiger en risicovoller voor boeren, waardoor er relatief weinig gele thee beschikbaar is.

Gele thee heeft in vergelijking met groene thee een zachtere en mildere smaak. Ontdek gele thee met dit thee thee startpakket. Nu met een kennismakingskorting van twee Euro.

Losse thee uit China kent veel smaak variaties. Gele thee is een typische Chinese losse thee. Door de manier van produceren is het lastiger en risicovoller voor boeren om deze thee te produceren, waardoor er relatief weinig gele thee beschikbaar is.

Gele thee heeft in vergelijking met groene thee een zachtere en mildere smaak. Wij vinden gele zelf heerlijk en ook van klanten horen we enthousiaste reacties op gele thee.Sommige mensen die echt niet van groen houden, vinden geel dan toch erg lekker.

Ontdek uw eigen smaak met dit thee thee startpakket. Nu met een kennismakingskorting van 2 Euro. 

Het starterspakket bestaat uit de volgende twee theesoorten:

 I. Huoshan gele thee

Heerlijke thee met een frisse en zachte smaak. Eén van de laatste nog beschikbare gele theesoorten uit China.

II. Mengding gele thee

De theeboeren plukken alleen de allermooiste loten. Zeldzame thee die door een extra verwerkingstap zijn gele kleur en bijzondere smaak krijgt. .

Deze thee van hoge kwaliteit is hand geplukt en dat proeft u. Door de hoge kwaliteit kunt u meerdere keren water opschenken zonder smaakverlies. Geen toegevoegde smaak of kleurstoffen, dat heeft deze losse thee niet nodig. De pure smaak van thee, gezet met prachtige zich ontvouwende theeblaadjes.

mengding close up shou mei landscape meng ding brew
meer informatie
Andere namenNee
VoorkomenNee
Oogst jaarNee
SmaakNee
Prijs per kopjeNee
HerkomstNee
Instagram Hash TagNee

Zo geniet u optimaal van uw thee: 1. Schenk zo vaak water op als u maar wilt, totdat de smaak ervan af is 2. Gele thee kunt u het beste zetten met gekookt water dat even is afgekoeld 3. Gebruik vooral niet teveel blaadjes in het begin, het wordt anders snel te sterk. Begin met een ‘snufje’ theebladeren 4. Bewaar de thee in een afgesloten blik of zakje, anders neemt het andere geuren op 5. Spoel de blaadjes van te voren even af, dit hoeft niet perse, maar dit maakt dat de blaadjes de smaak beter afgeven

Schrijf je eigen review
Je beoordeelt:Startpakket gele thee
Jouw rating