Over Tea-Adventure

Tea-Adventure selecteert en verkoopt hoge kwaliteit Chinese thee van duurzame plantages. Direct vanuit China, zonder tussenpersonen. De beste en puurste smaak van de theeplantages bij u thuis. Geen toevoegingen, de pure en prachtige smaak van alleen thee. Gemakkelijk online thee bestellen van zeer hoge kwaliteit. 

THEE DIE GOED VOELT

Hoe selecteren we uw thee? Sanjiang thee

China is een immens groot land. We gaan naar de theeplantages toe. Persoonlijk. Maakt niet uit hoe ver het reizen is. Om de thee boerderijen, dorpen en thee fabrieken te zien waar mooie ambachtelijke hand geplukte thee wordt gemaakt.

En de mensen te leren kennen. We proeven, praten, eten samen, en proeven nog eens. We keuren veel af en selecteren alleen die thee die voldoet aan onze normen en die qua smaak en aroma overeenkomt met onze eisen.

Elk jaar bieden wij een indrukwekkende selectie van premium seizoensgebonden thee uit heel China. We selecteren alleen die thee die onderscheidend smaakt, bij voorkeur biologisch is geproduceerd en die de stijl van een dorp of regio vertegenwoordigt. We rekenen op een vertrouwd netwerk van thee leveranciers. We wonen in China en spreken Chinees. We blijven ze bezoeken. Bestaande relaties en nieuwe theeplantages.

Op zoek naar de mooiste thee. Door nauw samen te werken met onze thee boeren en thee producenten kunnen we een onderscheidende selectie van mooie thee aanbieden. Drink echte thee. 

 

Sanjiang thee

Wij geloven dat goede thee moet worden genoten en niet worden gehyped. Dus onze prijsstructuur voor onze premium thee is ontworpen voor frequente thee aankopen om dagelijks thee drinken aan te moedigen. Terwijl premium thee meer kost dan niet hand geplukte thee, proberen we onze thee bescheiden te prijzen.

Hanna en Jason

 

Dit betekent een goed en betaalbaar aanbod voor onze klanten maar ook voor onze thee boeren. Zo kunnen we meer thee verkopen en onze thee boeren en thee producenten blijven stimuleren goede thee te verbouwen met respect voor natuur en mens.

 

Hoe verkopen we onze thee?

 

Onze theesoorten zijn niet voorverpakt. We houden een kleine voorraad in Xiamen, een stad aan de kust van China. Een gedeelte daarvan sturen we door naar Amsterdam, zodat klanten de theebestelling binnen 1 a 2 werkdagen ontvangen. We verpakken onze thee per 25 gram en de proefzakjes bevatten ongeveer 4 gram.

Bij elke order krijgt de klant twee gratis proefzakjes thee om zoveel mogelijk theesoorten te kunnen uitproberen.

Thee wordt zo veel mogelijk verzonden als brievenbuspost, u hoeft hier dus niet voor thuis te blijven. Voor een groter pakket gebruiken we een koerier en ontvangt u per email een track & trace code. Voor bestellingen met een lager bedrag berekenen we een bescheiden tegemoetkoming in de verzendkosten. Voor bestellingen groter dan 35 euro en binnen Nederalnd (40 euro België) rekenen we geen verzendingskosten!

 

U kunt uw thee aankopen opslaan in de bestaande zakjes omdat ze luchtdicht en ondoorzichtig zijn. Alle theesoorten zijn duidelijk gelabeld. Instructies over het vinden en bereiden van goede thee vindt u op onze website.

Wie zijn de mensen van Tea-Adventure?

Met drie mensen runnen we Tea-Adventure. In 2007 opgericht door Renco (Xiamen, China) en Reinout (Amsterdam). Nu ook samenwerkend met Aimee (Xiamen, logistiek) .  Vragen kunt u stellen via info@tea-adventure.com, we zijn ook goed bereikbaar via twitter, facebook en instagram.

Anji Thee Taste the origin