Luxe Theeschenker

€ 16,90
Niet op voorraad
SKU
LT01

De luxe thee-maker (370 ml) is perfect voor het zetten van meerdere kopjes thee tegelijkertijd. Deze theemaker is een hoog kwaliteits product, prettig in gebruik.

De luxe thee-maker (370 ml) is perfect voor het zetten van meerdere kopjes thee tegelijkertijd. Deze theemaker is een hoog kwaliteits product dat prettig is  in  gebruik. Ideaal voor de thee liefhebbers die graag verse thee te drinken, maar niet altijd de tijd hebben om de kungfu thee-set te gebruiken. Het heeft een geavanceerde water regeltechniek, een gebruiksvriendelijke water knop en een goed ontworpen zeef voor het behoud van de oorspronkelijke smaken van de thee. Dit product is geschikt voor iedereen die het leuk vindt om pure losse thee van hoge kwaliteit te drinken. Perfect voor gebruik op kantoor. Heerlijke losse thee zetten zonder geknoei. En meerdere kopjes tegelijk.

Belangrijk is dat losse theebladeren ruimte nodig hebben om de smaak tot zijn recht te laten komen. Geen geknoei met losse theeblaadjes en toch genieten van het geweldige aroma en heerlijke smaak.

meer informatie
Instagram Hash TagNee
Schrijf je eigen review
Je beoordeelt: Luxe Theeschenker
Jouw rating