Klein theeblik groen

€ 5,90
Niet op voorraad
SKU
TCR9

Met dit theeblik weet u zeker dat de thee goed bewaard blijft en u er lang plezier van zult hebben zonder dat de smaak verloren gaat.

We hebben deze theeblikken persoonlijk ingekocht in China, zoals we dat ook met de thee doen.

Een niet doorschijnend theeblik of theebus is de beste manier om thee te bewaren. Voor het bewaren van losse thee is het aan te raden dat de thee niet in aanraking komt met licht, warmte, vocht, geur en lucht.

Theebladeren nemen dit namelijk erg gemakkelijk op waardoor de smaak verandert en de thee minder lang houdbaar is. Met dit theeblik weet u zeker dat de thee goed bewaard blijft en u er lang plezier van zult hebben zonder dat de smaak verloren gaat. We hebben deze theeblikken persoonlijk ingekocht in China, zoals we dat ook met de thee doen.

Het blik ziet er erg leuk uit met zijn Chinese tekens. Losse kwaliteits thee verdient het om goed bewaard te worden. Door de thee goed te bewaren kan het langer met plezier en smaak gedronken worden. Zeker de moeite waard! We realiseren ons dat onze theeblikken eenvoudig zijn. Maar door de Chinese karakters hopen we een mooi en authentiek theeblik te aanbieden.

meer informatie
Instagram Hash TagNee
Schrijf je eigen review
Je beoordeelt: Klein theeblik groen
Jouw rating