Handige theebeker of theefles

Rating:
87% of 100
€ 14,95
Op voorraad
SKU
TBM1

Deze theebeker of plastic theefles gebruikt u voor het drinken van losse thee en is handig om mee te nemen als u op verschillende plekken moet zijn.

Overal genieten van uw favoriete thee.

"Normaal gesproken drink ik alleen losse thee als ik thuis ben, om dit op je werk te doen bijvoorbeeld geeft zo’n gedoe. Nu niet meer! Met zo’n beker kun je werkelijk overal genieten van losse thee."

Dit is wat een klant ons schreef. Wij kunnen het niet beter verwoorden..Deze theebeker of plastic theefles is handig om mee te nemen als u op verschillende plekken moet zijn. Ideale theebeker voor onderweg.

Door fijne en praktische thee accessoires te verkopen, proberen we drempel voor het drinken van losse thee zo laag mogelijk te maken. Deze theebeker is 2,5 cm breed en ruim 7 cm hoog. De inhoud is 280 ml.

Terwijl deze theebeker er ook voor zorgt dat de theesmaak volledig tot zijn recht komt door de ruimte die de theeblaadjes krijgen in deze beker. U kunt rechtstreeks uit deze theefles drinken maar eventueel ook een kopje ernaast gebruiken.

De theebeker is op 2 manieren te gebruiken:

1. De blaadjes kunnen in de theebeker worden gedaan, heet water erop, deksel erop schroeven en dan drinken door de filter heen. Dit kan prima bij lichte theesoorten.

2. Heet water in de theebeker doen, zeef er opschroeven, blaadjes er op leggen, deksel er opdraaien. Dan de hele theebeker omdraaien en laten trekken. Theebeker weer omdraaien en de zeef er afschroeven. Dit is vooral handig bij donkere theesoorten.

Deze handige theebeker voor op reis werd aanbevolen in het Financieel Dagblad, in een artikel van Hilary Akers, "Kopje Thee?". Goede thee, gezet met water van de juiste temperatuur is afgekoeld nog even lekker. Neem hem mee op reis of zet onderweg een verse kop in de theefles. Recent werd hij ook genoemd door Vitalis Woonzorg.

De ultieme theebeker voor thee voor onderweg, zoals ook de Chinezen hem gebruiken.De hele dag verse thee. Ook geschikt voor kruiden of andere infusies.

Wij raden het overigens af om de theebeker in de afwasmachine te doen. Tea-Adventure selecteert en verkoopt hoge kwaliteit losse thee van duurzame plantages. Direct vanuit China, zonder tussenpersonen. De beste en puurste smaak van de theeplantages bij u thuis. Geen toevoegingen, de pure en prachige smaak van thee.

meer informatie
Andere namenNee
VoorkomenNee
Oogst jaarNee
SmaakNee
Prijs per kopjeNee
HerkomstNee
Instagram Hash TagNee

  1. Drink de perfecte kop thee

   Om optimaal te kunnen genieten van uw kop thee van verse losse thee bladeren, is de vraag hoe deze kop gemaakt bereidt dient te worden cruciaal. Natuurlijk zijn er geen snelle en/ of vaste regels; thee-drinken is een persoonlijke ervring, en de smaak van het kopje thee zal erg afhangen van de persoonlijke smaak en voorkeur van de drinker. De volgende richtlijnen zijn dan ook om te helpen het meeste uit uw thee te kunnen halen, uw eigen perfecte kop thee te bereiden.   

    

   Lees Verder »
  2. Thee en gezond leven

   Ellen de Lange-Ros hebben we ontmoet via- hoe kan het ook anders- de thee. We leerden elkaar persoonlijk kennen op een van onze thee proeverijen en het idee werd geboren om Ellen  te interviewen over de rol van thee in haar leven. Tijdens onze thee proeverijen blijkt steeds weer dat gezondheid, naast smaak, ook een belangrijke overweging is om thee te drinken. Voor Ellen is het drinken van thee onderdeel van een gezonde levensstijl. Zij is zelfstandig ondernemer en helpt zelfstandige professionals om harder te groeien door zachter te werken en slim gebruik van online media.

   Lees Verder »
 • Thee voor onderweg

  Thee voor onderweg

  In China kun je het nog dagelijks zien, in de bus, op de straat, overal eigenlijk. Mensen die een theebeker of theefles in de hand hebben of aan de broekriem hangen en op die manier de hele dag thee drinken.

  Lees Verder »
?
Schrijf je eigen review
Je beoordeelt:Handige theebeker of theefles
Jouw rating