Golden Yunnan Black

Rating:
96% of 100
€ 4,00
Op voorraad
SKU
BGY1

De Golden Yunnan black heeft een zoete, speciale smaak en onderscheidt zich daarmee van de andere zwarte theesoorten. De enige zwarte thee met grote gouden loten uit de Puerh regio.

Een mooie aanvulling op het zwarte thee avontuur.

De Golden Yunnan black is de enige zwarte thee uit de Puerh regio vlakbij Myanmar. Deze thee komt van de groot blad cultivar van de Camellia Sinensis. De bladeren zijn klein en strak gekruld, met goudkleurige loten die licht van kleur zijn.

We hebben het geluk deze thee in te kunnen kopen bij mevrouwe Wang. Samen met haar nichtje runt zij een kleinschalig, maar zeer succesvolle thee bedrijfje in Fengqing. Haar enthousiasme en kennis leiden ertoe dat ze in staat is ieder jaar weer de beste thee te produceren en prachtige (en lange) verhalen hierover kan vertellen. Omdat we reeds jaren met haar samenwerken en regelmatig bij haar langskomen, weet ze ook precies welke thee voor ons geschikt is. We zijn blij dat we deze prachtige Chinese thee online beschikbaar hebben. Geniet ook van deze thee. Prachtige loten, amber gekleurde thee en een heerlijk zoete smaak

golden yunnan golden yunnan landscape golden yunnan brew
meer informatie
Andere namenJin Dianhong, Golden Yunnan Black, 金滇红
VoorkomenDe bladeren zijn klein en strak gekruld, met goudkleurige loten die licht van kleur zijn
Oogst jaar2017
SmaakDe smaak is vol, rond en zoet. De amber kleur maakt deze thee nog specialer, de enige in zijn soort
Prijs per kopje€ 0,03
Herkomst

Fengqing County, Yunnan

kaart golden yunnan thee

Instagram Hash TagNee

Gebruik tussen de 2 en 3 gram per keer. Het water op ongeveer 90 graden. De thee hoeft maar kort te trekken, u kunt de thee meerdere keren bijschenken.

gebruiksaanwijzing

Schrijf je eigen review
Je beoordeelt:Golden Yunnan Black
Jouw rating