Fengqing Wild Arbor

Rating:
100% of 100
€ 4,20
Niet op voorraad
SKU
GPW1

Fengqing wild arbor is een unieke locale thee uit de Puerh streek. Deze thee komt van wilde theebomen en is licht gefermenteerd.

Deze nauwelijks bewerkte, bijzondere puerh thee buiten China bijna niet te verkrijgen. Een lokale thee met een verrassende smaak en lage prijs. Een typisch Tea Adventure thee.

Een bijzondere puerh thee, grote loten geplukt van hoge oude bomen, uit het zuid-westen van Yunnan, Fengqing Alleen de loten worden geplukt voor deze thee. De bladeren komen van de grote blad variant van oude theebomen (arbor).

Het klimaat en de omgeving is zeer geschikt voor het produceren van thee: Hoge bergen, wolken, wamte, genoeg regen en vruchtbare grond.

Fengqing staat bekend als de hoofdstad van de Yunnan Black. Yunnan's allerbeste zwarte thee komt uit dit gebied. De loten kunnen gebruikt worden voor de Golden Yunnan Black, maar ook om deze mooie puerh thee te maken. 

Een speciale thee is met veel grote loten, zo goed als niet bewerkt en daardoor vol gezonde eigenschappen.

fengqing fengqing landscape fengqing in glass
meer informatie
Andere namenFengqing Wild Arbor, 凤庆野生乔木
VoorkomenDe theebladeren zien er groot uit.
Oogst jaar2017
SmaakVerfrissend thee
Prijs per kopje€ 0,04
Herkomst

Fengqing County, Yunnan

kaart fengqing tea

Instagram Hash TagNee

De Fengqing puerh thee is een speciale thee. Om de perfecte smaak te kunnen krijgen van deze loten, raden wij u aan om water op 80/90 graden te gebruiken. Gebruik voor een glas 2 gram, bij gebruik van de Gaiwan 3 gram. Spoel de thee voor, zodat de loten de tijd krijgen om hun smaak af te geven. Aangezien de thee, door het voorspoelen, al 'actief' is, hoeven de loten daarna niet lang te trekken. U kunt het water meteen doorschenken en geniet van de bijzondere smaak van de Fengqing Arbor.

gebruiksaanwijzing

Schrijf je eigen review
Je beoordeelt:Fengqing Wild Arbor
Jouw rating
Upsell products